BH Cosmetics

Tohle je moje druhá objednávka od BH Cosmetics. Objednávala jsem přímo z Ameriky a doba dodání byla cca 1 měsíc. Na svých stránkách mají často velké slevy, tak myslím, že objednávka se vyplatí…

A teď už k samotné recenzi. Štětce jsou super. Nemají přírodní vlákna, což může být pro někoho výhoda, ale pokud bych je měla srovnat se štětci od Zoevy, tak ty budu mít asi stejně vždycky nejradši ? Jsou velmi příjemné na dotek, měkké, hebké. Větší štětce se určitě hodí na pudr, bronzer, tvářenku… Za mě se ani jeden nehodí na nanášení makeupu. Co se týká štětců na oči, mám raději přírodní vlákna, ale dobrou službu určitě udělají. Takže poměr cena výkon určitě doporučuji. A co je ➕, mají nádherné designy.

Od BH Cosmetics mám už několik paletek, převážně třpytivých stínů ze kterých jsem nadšená. A proto jsem chtěla vyzkoušet také matné paletky, hlavně nude a hnědé. Abych pravdu řekla, ze začátku jsem z nich byla trochu zklamaná. Přišlo mi, že se se stíny špatně pracuje, jsou málo pigmentované… Ale po nějaké době jsme se sžily a používám je skoro každý den.

A jako bonus byly ke štětcům tyhle nádherné taštičky. Z těch jsem byla pomalu víc nadšená než z celé objednávky :-)) Ale jsou opravdu ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *