Bulharská Kosmetika #3

Moje nejoblíbenější značka bulharské (doufám, že je bulharská, když ji tady koupíte v každém obchodě ?) kosmetiky NATURE OF AGIVA.

? Co je samozřejmost při koupi pečujících produktů úplně nepodstatné, ale potěší, je obal. Takhle značka má podle mě, moc hezké, barevné obaly. Vždycky se ráda zastavím u regálu a prohlížím si, co mají nového. A co je ještě + na stránkách uvádí, ze obaly jsou vyrobeny z EKO materiálů ? Takže se skvěle hodí, pokud chcete dovézt dáreček z dovolené.

? Složení. Na stránkách uvádí, že výrobky neobsahují parabeny, minerály, silikony a umělá barviva. To je pravda, ale sem tam se v nějakém čase produktu objeví složky, které nejsou úplně OK. Takže je vždycky lepší, si to složení nejdřív přečíst ?

? Mají širokou škálu produktů… Na čištění pleti, krémy, šampony, masky na vlasy, sprchové gely a další a další produkty. A kdo nemá úplně rad typickou vůni růží, tak tyhle produkty docela příjemně voní. Ta vůně růží není tak pronikavá(já třeba tu klasickou růžovou vůni nemám ráda a tohle se dá v pohodě snést ?)

Tenhle krém používám co jsme v BG, takže skoro 3 roky. Používám ho každý den pod make up a jsem s nim moc spokojená. Právě pod make up je ideální, protože není moc hutný a rychle se do pleti vsákne.

A tady máte na ukázku ještě další produkty, které od téhle značky mám ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *